DVF forside
       
DANSKE VETERANTOG
Velkommen til
MY VETERANTOG
Dansk Jernbane-Klub
     

MY veterantog kan køre lokomotivtrukne veterantog over hele Danmark. Veterantogene fremføres af det tidligere DSB MY 1126 lokomotiv med røde kupévogne, som var typiske i 1970ernes og 80ernes Intercitytog. Toget kan lejes til arrangementer over hele landet.
Hvorfor ikke lave et anderledes kunde arrangement eller hente og bringe gæsterne til firma- eller familiefesten i eget tog?
Vi er naturligvis behjælpelige med at videreudvikle dine ideer. Der er rigtigt mange muligheder. Toget må køre op til 120 km/t, så vi kan nå langt omkring på relativ kort tid. Der er naturligvis også mulighed for at gennemføre udflugter som strækker sig over flere dage.
 
MY veterantogs særtog "Nordpilen" ved Støvring den 6/9-2008

En af de hyggelige B vognskupeer

MY veterantog kører også plantog. Vi kører flere ture på Frederiksværkbanen i løbet af sommeren. Yderligere oplysninger om disse kørsler bringes på www.myveterantog.dk når de foreligger.
  Vi har som udgangspunkt plads til knap 350 passagerer i bløde sæder med armlæn på både første og anden klasse, men kan indleje ekstra vogne, hvis der bliver behov for flere pladser.

Plantog i Vojens i sommeren 2009

Udskiftning af en banemotorventilater på MY 1126
 
MY veterantogs materiel synes og godkendes hvert år, og foreningens aktiviteter er godkendt af Trafikstyrelsen.

Arbejdet i MY veterantog foregår på frivillig og ulønnet basis, ligesom indtægterne fra kørslerne går til vedligeholdelse og istandsættelse af materiellet. Arbejdsmæssigt holder vi til i Hundested, men medlemmerne kommer fra det meste af landet. Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Yderligere oplysninger:
Hjemmeside: www.myveterantog.dk
E-post:

Retur til DVF forside