ØSTSJÆLLANDSKE
JERNBANEKLUB
   
Bestilt særtog på Østerport august 1999.
Toget består af NPMB nr.7 (forest),
DSB Zb 99 645, DSB Cy 4644 og DSB Mc 651.
   
Bestilt særtog på Køge Station 1999
Toget består af tidl. DSB MX 1006 nu Østbanen, HTJ CLE 71 og DSB Cy 4644
Vi kan tilbyde følgende former for kørsel:
I Heldagsudflugt, hvor vi starter fra udgangsstationen, f.eks. Roskilde, omkring kl. 09.30 og mens De nyder en kop kaffe med et rundstykke kører toget mod syd/øst Sjælland, hvor vi i løbet af formiddagen gør et ophold for at gå en tur eller besøge et museum. Herefter køres der videre til bestemmelsesstedet f.eks. Næstved, som nås ca. kl. 13.00. Efter et ophold på ca. 3 timer (hvor De kan nyde en frokost på en restaurant eller sejle en tur på Karrebæk Fjord) kører toget retur til udgangsstationen, undervejs serveres der en kop kaffe med et stk. kage.     Eller
firmaudflugt fra Roskilde til Fakse med efterfølgende gåtur i Fakse Kalkbrud. Frokosten kan man få på Vandrehjemmet i Fakse. Derefter retur til Roskilde. På togturen ud serveres der morgenmad og på hjemturen kaffe med kage.

IIa Udflugt med spisning i cafevognen, hvor De f.eks. bliver hentet i Roskilde, og på en tur til Næstved nyder en drinks. Efter et kort ophold i Næstved går turen tilbage o/Køge (med et ophold i en skov undervejs), hvor De så kan nyde spisningen, mens De nyder udsigten fra toget.     Eller
gå ombord på toget i Køge og kør en tur til Rødvig. Når vi har passeret Hårlev begynder spisningen som gøres færdig mens vi holder i Rødvig og nyder udsigten over Østersøgen (kan køres hele året - også i forbindelse med julefrokost). På turen tilbage er der mulighed for at nyde en kop kaffe.

IIb Kørsel til og/eller fra Deres udflugtsmål, f.eks. fødselsdagstur fra Køge til Rødvig og retur. På udturen kan der serveres velkomstdrinks, og efter spisning på restaurant i Rødvig serveres der kaffe med kage på turen tilbage.     Eller
firmaudflugt til Næstved, hvor vi kører helt ned på havnen, undervejs kan de nyde en drinks. I Næstved nyder De en lækker middag på en Restaurant og får måske en svingom bagefter. Efter nogle timer (alt afhængig af Deres valg) køres der retur til udgangsstationen.

III Hyggetur som varer op til 3 timer, f.eks. en tur fra Køge til Næstved/Rødvig hvor Deres gæster på udturen får velkomstdrinks, og på turen tilbage kan forretten nydes inden man forsætter hjemme, på kro eller i selskabslokaler.      

Arrangementet: Spisning af den medbragte madkurv kan ske i toget, eller Østsjællandske Jernbaneklub kan henvise til forskellige spisesteder, leverandør af retter der egner sig til servering i toget eller klubbens Togservice kan stå for levering af mindre anretninger.           Musik
i toget skaber en festlig atmosfære, og evt. dans i "cafevognen".

Kaffe, kage, øl og sodavand
kan leveres af klubben til rimelige priser.

Transport
mellem toget og evt. spisested / udflugtsmål kan indgå i vort tilbud.

Priserne på at leje veterantoget varierer efter destination og antal af rejsende. Personalet på toget er frivilligt og ulønnet, men vi skal naturligvis tjene til istandsættelse og vedligeholdelse af vort tog, så det kan derfor være dyrere at leje et tog end at benytte en turistbus. Til gengæld er der langt større udfoldelsesmuligheder undervejs. De er derfor meget velkommen til at kontakte os på nedennævnte telf. nr. eller sende en e-mail (på adressen mc651@worldonline.dk ) for at få et helt uforpligtende tilbud på netop Deres arrangement.

         
  Vejledende priser på udflugtstog med ØSJK fra Køge       2006


  Vejledende priser på udflugtstog med ØSJK fra København       2006


Motorvognstog kun efter tilladdelse fra Banmestyrelsen og i henhold til VB på strækningen København H
via Roskilde til Køge, Næstved og længere syd på ad Banestyrelsens spor.

Bestilling af veterantoget skal af køreplantekniske grunde ske så tidligt som muligt, dog senest 5 uger før køredagen. Afgangs- og ankomststation samt afgangs- eller ankomsttid vælges af Dem. Det skal dog bemærkes at veterantoget skal vige for ordinær tog på den strækning som De ønsker at køre på. Endelig afgangs- og ankomsttider vil foreligge ca. en uge før køredagen.           De kan også Leje en vogn i et af vor annoncerede veterantog (der kører hver sommer) til en festlig skovtur. Madkurven kan/må nydes i toget undervejs. Der kan tilbydes returkørsel efter eget ønske til Køge eller Roskilde for et gebyr på henholdsvis kr. 2.000,- eller kr. 3.500,-. Billetprisen for en t/rt med de annoncerede veterantog er pr. voksen kr. 50,- og pr. barn kr. 30,-.

Yderligere oplysninger kan fås hos Østsjællandske Jernbaneklubs trafikafdeling på telf. 46 36 14 03.

Retur til ØSJK/DVF siden        Køreplan for plantog        Læs mere om Østsjællandske Jernbaneklub